Spolarvätska på IBC och fat

Bilden visar en lastbil. Om du använder din fordonsflotta mycket då behöver du spolarvätska i större volymer. Spolarvätska på fat och spolarvätska på IBC är populära volymer hos industrigrossister.

Nu kan du fylla på dina fordons spolarvätska med större volymer av spolarvätska. Nu kan du enkelt hitta spolarvätska på IBC och fat. Letar du efter ett enkelt sätt att köpa spolarvätska i fat eller större volymer?

Då kan du hitta spolarvätska hos en grossist för industriförnödenheter. Du hittar du även allt tänkbar som du behöver till din fordonsflotta för att utföra service och underhåll. Allt till en bråkdel av kostnaden för att köpa enskilda flaskor eller mindre dunkar.

Varför köpa spolarvätska på IBC

Det finns många fördelar med att köpa spolarvätska på IBC. För det första är det mer kostnadseffektivt än mindre påsar och dunkar. Du sparar således mycket pengar genom att köpa i större volymer i stället för att köpa enskilda flaskor. För det andra är det bekvämare och bidrar till mindre förpackningar över tid.

När du har en stor fordonsflotta kan det vara svårt att hålla reda på alla olika flaskor och deras nivåer av spolarvätska. Genom att köpa i större volymer, då säkerställer du att du alltid har tillräckligt med spolarvätska till hands. Det är även bättre för miljön.

När du köper spolarvätska på IBC minskar du även mängden plastavfall som produceras. En IBC förpackning går många gånger att återanvända på ett mer direkt och effektivt sätt, genom rengöring och återfyllning.

Hur man köper spolarvätska på fat

Det är enkelt att köpa tvättvätska i bulk. Det är bara att kontakta din lokala grossist för industriförnödenheter så hjälper de dig med ditt köp.

Se till att ha följande information till hands när du ska köpa industriförnödenheter:

  1. Vilken typ av spolarvätska du behöver som koncentrerad eller högkoncentrerad.
  2. Den mängd du behöver, som plastförpackning, fat och IBC.
  3. Ditt önskade betalningssätt.

När du har denna information tar grossisten hand om resten. Du kan räkna med att få din beställning inom några dagar. Att köpa spolarvätska på fat och spolarvätska på IBC är ett äldigt bra sätt att spara pengar och vara mer miljövänlig samtidigt. Det är också mycket praktiskt, särskilt om du har en stor fordonsflotta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *