Agera vid olycka

De första minuterna efter en olycka skett är de absolut viktigaste och avgörande. Genom att gå utbildningar skaffar du kunskap för att veta hur du bör agera i väntan på blåljuspersonal för att göra så stor nytta som möjligt.

Om du skulle befinna dig på en olycksplats så finns det några saker du skulle kunna göra: Rädda, varna och larma. Med små enkla utbildningar lär du dig att agera rätt medans man väntar på hjälp. Och oavsett om du aldrig hämtar på en olycksplats är det skönt att känna att man hade möjlighet att hjälpa om det skulle hända.

Rädda – sätt dig och andra i säkerhet

Varna – sätt andra i säkerhet genom att varna

Larma – vid en olycka eller risk att det ska inträffa, ring 112 för att få hjälp av räddningstjänsten, ambulansen eller polis vid behov.

Kunskaper genom en HLR-utbildning kan vara avgörande för en persons chans att överleva. En olycka kan ske precis när som helst och det är då skönt att sitta med vetskapen om att man vet hur man ska agera.

Hos WebbkursHLR finner du utbildningar inom hjärt- och lugnräddning. Efter utbildningen kommer du ha kunskap om hur man konstaterar andnings- och hjärtstopp, hur man använder en hjärtstartare, första hjälpen samt hjärt- och lugnräddning. De erbjuder utbildningar både för privatpersoner och företag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *