Har du ett företag du vill sälja?

Att vara egen företagare är något som är extremt nyttigt och gynnsamt för kunskaper och att kunna skriva på sitt CV. Men när man känner att det kanske blir för mycket eller man kanske har fått andra intressen så måste man dessvärre sälja företaget. Det kan kännas svårt att göra det på egen hand, men här finns det då hjälp man kan få.

Bizbrigade, företaget att vända sig till

BizBridge hjälper företag som vill sälja sina företag att hitta rätt köpare för deras verksamhet.
BizBridge syftar till att hitta ett företag som uppfyller dina mål, så vi stöder också förvärv av företag och grupper.

Eftersom varje företag är unikt anpassar BizBridge sina egna M & A-processer efter dina behov. BizBridge presenterar ett brett utbud av svenska och internationella investerare och köpare för att maximera resultaten av vårt arbete och processer.

BizBridge är dedikerad till dig under hela processen och erbjuder dig support och råd hela tiden. Vi tar oss tid att förstå dina mål och hantera all förberedelse och förhandling enligt dina önskemål. BizBridge tillhandahåller oberoende och objektiv rådgivning. Internationellt intresse för att förvärva ett svenskt företag är högre än någonsin. Sveriges innovativa affärsmiljö, stabil reglering och viktigast av allt den nuvarande kronakursen lockar utländska köpare.

Bizbridge har en exklusiv licens för BCMS i Sverige. BCMS är en av de ledande internationella affärsförmedlarna som är verksamma över hela världen. BCMS har sålt mer än 1 500 företag över 30 år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *