Snygga varselkläder till dina kursdeltagare

Varselkläder, arbetskläder och profilkläder av högsta kvalitét

Skydda dina fötter med skyddsskor när du utbildar och klä dig i snygga varselkläder. Vill du så kan du köpa arbetsskor av hög kvalitet här online till dina kursdeltagare. När du utbildar så är det viktigt att visa upp både ditt varumärke som utbildningssamordnare med bra profilkläder och att du har uppmärkta varselvästar och varselkläder som arbetsbyxor och tröjor.

En sak som ibland sker med just arbetskläder, är att det vid kallare väderomslag hamnar en tjockare sweatshirt eller vanlig jacka ovanpå varsel t-shirten, eller varseltröjan och funktionen uteblir således. Att använda västar är därför alltid en bra lösning. Att informera om att det är exempelvis förbjudet att besöka utegården på en industri utan varselkläder, kan vara avgörande för personsäkerheten för den anställde.

Det framförs nämligen tunga arbetsfordon som motviktstruckar och arbetsfordon på det flesta industrier. Dessa har i det flesta fall väldigt låg sikt, samt föraren är fokuserad på en specifik arbetsuppgift. Genom att använda varselkläder så ökar synligheten markant, vilket ökar säkerheten för den enskilde men också den som framför arbetsfordonet.

Låt dina kursdeltagare prova lite olika arbetskläder och varselkläder redan under utbildningen

Under utbildning så är det lättare för kursdeltagaren att även prova att arbeta i arbetskläder av profiltyp eller varselkläder och testa att arbeta i olika skor. Är det en säkerhetsutbildning så är detta av största vikt för att belysa hur enkelt det är att bära bra skyddskläder som arbetsbyxor och jackor som både fyller sin funktion till fullo samt även är snygga att bära.

Att under utbildning verkligen se till så att utrustningen finns på plats och är av bra skick och inte sliten och uttjänt belyser även vikten av att det även finns en funktion i att ha hela och rena varselkläder. Varselkläder ska inte användas efter ett visst antal tvättar och bör bytas ut vid slitage.

Om det är en intern utbildning anordnad av företaget så finns det fördelar att låta dem anställda prova ut kläder redan i tidigt skede. På så sätt går det att beställa in arbetskläder och profilkläder som används och inte blir liggandes i arbetsskåpet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *