Industriskyltar och brandskyltar för professionellt bruk

Industriskyltar, brandskyltar och märkskyltar för professionella

Industriskyltar, brandskyltar och arbetsmiljöskyltar, är oftast något som behövs revideras med jämna mellanrum när det kommer till skyltar. Därför behöver du som arbetsplatsutbildare informera om hur denna skyltning bör utföras och olika fördelar med dessa. Inom verksamheter som är lite rörliga som e-handelslager, traditionella lager eller tillverkningsmiljöer som industrier och verkstäder.

De flesta känner till att brandredskap behöver ibland förflyttas och brandskyltar försvinner från sin position, detta kan i sig vara farligt och riskerna minskar markant med ett systematiskt brandskyddsarbete. Industriskyltar är något som kontinuerligt behöver ses över regelbundet då platser för förvaring förändras när man justerar i verksamheten som vid effektiviseringar eller 5S revideringar.

Ordning och reda på arbetsplatsen med tydligt graverade skyltar

Dessa har till syfte att skapa ordning på arbetsplatsen för att effektivisera verksamheten i förlängningen genom att rätt verktyg eller sak ska ha en funktion och befinna sig på en viss plats när den inte används.

Detta kräver en tydlig märkning och tydliga skyltar. Ibland krävs det rena varningsskyltar för att signalera att det är en del i verksamheten som behöver upplysas om att det finns en risk. Varningsskylten ska vara tydligt utformad och signalera om vilken typ av risk som kan förekomma.

Lasergravering för att skapa en skylt som är lättolkad

Har du maskiner eller inventarier så är det bra om dessa får en gravyrskylt gärna då med lasergravyr i rostfritt stål eller plast. En lasergraverad märkskylt kan även var tillämplig på fler sätt, om man till exempel viss hantera sitt varumärke på en produkt. Det är större frihet med en lasergravyr än en traditionell skylt som det måste skapas en mall

Kabelmärkning och rörmärkning underlättar för hantverkare i framtiden

Att på säkert sätt kunna märka upp sina kablar eller rör med ett systematiserat system för kabelmärkning och rörmärkning. På så sätt skapas det en enklare hantering för hantverkare som ska utföra arbeten framåt.

Med tydlig rörmärkning och kabelmärkning som håller i många år så kommer installationen gå att tolka på ett betydligt effektivare sätt jämfört med att manuellt nedskrivna märksskyltar. Det är betydligt smidigare än att använda sig av stansningar eller graveringsmaskiner.

Vänder du dig istället till en leverantör som arbetar med skyltar av alla former som påbudsskyltar, trivselskyltar, industriskyltar, varningsskyltar och partmärkning samt mycket annat. Då kan du på så sätt samla hela ditt skyltbehov hos samma leverantör och skicka en lista på skyltar du behöver och vilken text det ska vara.

Alternativt så kan du även designa själv i smidiga verktyg online där du enkelt kan designa, graverade plastskyltar, graverade metallskyltar, kabelmärkning, partmärkning, rörmärkning och arbetsmiljöskyltar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *