Vikten av att erbjuda andra tjänster än hunddagis

De flesta hunddagis erbjuder det grundläggande: en säker och stimulerande miljö där din hund kan leka och umgås under dagen. Det finns dock ett antal andra tjänster som daghemmen skulle kunna erbjuda för att göra livet för både ägare och hundar lite enklare. I det här blogginlägget diskuterar vi några av de viktiga extratjänster som ett hunddagis i Stockholm bör erbjuda.

Kloklippning

För de som äger hundar som gillar att skälla överdrivet mycket kan klockklippning vara en tilltalande tjänst. Bell clipping innebär att hundens stämband klipps av för att hindra den från att göra höga ljud. Även om detta kan verka som en drastisk åtgärd kan det vara mycket effektivt för att minska hundens skällande. Dessutom är det ett relativt enkelt och snabbt ingrepp som kan göras av de flesta groomers.

Hundskötsel

En annan tjänst som många hunddagis kan erbjuda är hundfrisering. Detta skulle innefatta allt från bad och nagelklippning till mer komplicerade förfaranden som pälsklippning och öronrengöring. Att erbjuda dessa tjänster skulle vara ett utmärkt sätt för daghem att ge mervärde till sina kunder. Dessutom skulle det också skapa en inkomstström som skulle kunna användas för att förbättra anläggningen eller betala för ytterligare personal.

Slutsats

Det finns ett antal viktiga extratjänster som bör erbjudas av ett hunddagis. Några exempel på sådana tjänster är klockklippning och hundskötsel. Dessa tjänster skulle vara till nytta för både ägare och hundar. Om du letar efter ett hunddagis som erbjuder dessa typer av tjänster, se till att göra din forskning så att du kan hitta det som passar perfekt för dina behov.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *