Sveriges populäraste arbetsmiljöutbildningar

Kompetensutveckla erbjuder flera olika kurser inom arbetsmiljö för chefer, arbetsledare, skyddsombud och andra som behöver veta hur denna typen av frågor ska hanteras. Kurserna finns även som onlinekurser vilket passar bra för dig som inte har möjlighet att ta dig till ett av Kompetensutvecklas utbildningstillfällen

BAS P/U

BAS P/U är en utbildning för byggarbetsmiljösamordnare, vilket är ett måste för alla byggarbetsplatser.

BAM – Bättre Arbetsmiljö

BAM är i särklass den populäraste arbetsmiljöutbildningen framtagen av arbetsmarknadens alla parter. Denna utbildning kan ses som en grundutbildning som är relevant för alla med ansvar för arbetsmiljön på arbetsplatsen.

ABC för Skyddsombud

ABC för Skyddsombud är en grundutbildning för just skyddsombud. Utbildningen påminner väldigt mycket om BAM, men här fördjupas du mer i skyddsombudets rättigheter.

Om Kompetensutveckla

Kompetensutveckla erbjuder Sveriges populäraste arbetsmiljöutbildningar. Kompetensutveckla är baserade i Sundsvall och verkar över hela Sverige. Med en målsättning att vara ett självklart val för företag och organisationer ligger Kompetensutveckla i topp med sina högkvalitativa utbildningar. Kompetensutveckla vill vara en viktig stöttepelare för företag som vill förbättra arbetsmiljön för sina anställda då det är en väldigt viktig del i företags lönsamhet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *